106第一學期學士班學生申請提前畢業事宜 Application for Early Graduation

• 申請時間:自2017/12/25(星期一)上午10時起至2018/1/17(星期五)上午8時止
  • 申請對象:學士班(四技日間部、四技進修部、產學四技學士專班、二技日間部、二技進修部)學生,於規定修業年限屆滿前一學期或一學年,欲提前於106學年度第1學期結束時(即107年1月)畢業者
  • 申請方式:登入「校務資訊系統」→點選「課程成績管理」→填送「提前畢業申請

申請提前畢業操作流程

說明:

一、依本校「修讀學士學位成績優異提前畢業辦法」辦理。(瞭解辦)
Please refer to “Early Graduation by Excellent Academic Achievement” of the School Regulations.

二、請依行事曆或公告規定時間,填寫申請表向教務處提出申請。
Please submit this application form to Office of Academic Affairs during application period in accordance with Academic calendar.

三、審查作業於106學年度第1學期成績確定後進行,審查結果預定於107年1月31日前個別通知至申請人電子信箱,並公告於教務處網頁。
The Academic Affairs Office will start the examination after the semester grade reports. Please attach the trans of academic records.

四、初審、複審合格者,經校長核定後准予畢業,完成離校手續後發給學士學位證書。
Pass the review, to graduate after approved president , the applicant can be awarded Diploma Certificate after completing the school-leaving procedure.

五、不合提前畢業規定者,仍應註冊入學並修習規定之該學年學期學分數。
Once be ratified for disapproval, the applicants still need to register and meet the credit requirements for the semester.